Mesaje, amuzante de Craciun 2018

Mesaje amuzante de Craciun 2018

-  Dau acest SMS ca sa nu fiu considerat nesimtit ca uit de tine. Chiar nu aveam chef sa cheltuiesc 0.05 euro. Whatever, ureaza-ti ce vrei si scuteste-ma de raspuns.

- Ho! ho! ho!!! Ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, An Nou de invidiat, sanatate, La Multi Ani (si-o caruta de bani)!!!

- De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris Mosului ca te vreau pe tine de Craciun! :)

- L-am vazut urcand pe cos, cu tupeul lui de Mos. Si in sac avea de toate: bani, noroc si sanatate. Sigur vine si la voi, fiindca e trimis de noi. Craciun Fericit si La Multi Ani!

- Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, Mosul e la treaba lui, sa iti fie tie bine, acum si in anul care vine.

- Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul SMSCiteste mai departe ► Mesaje amuzante de Craciun

Alte recomandari de Sarbatori :

Mesaje si Urari de Craciun si La Multi Ani – 2018

De Sfintele Sarbatori iti doresc sa ai parte de tot ce ai si mai vrei, de tot ce nu ai si iti doresti, de tot ce iti lipseste si nu stii! Primeste lumina in adancul sufletului tau si lasa bucuria sa iasa la suprafata! La multi ani!
Pe la colturi unii spun ca exista MOS CRACIUN, ca i-ai scris si c-o sa vina sa-ti aduca-n pumni lumina, langa brad si langa foc sa-ti aduca mult noroc.
Colinde si colinduri frumoase, Craciun sfint in pace, cu bucurii si un An Nou incarcat in impliniri frumoase. LA MULTI ANI!
Poate va ninge de Craciun, Si-n palma astfel sa adun, Fulgi reci de nea, dumnezeiesti, Cu ei si ingeri si lumina si povesti …
Citeste mai departe
 ► Mesaje si Urari de Craciun si La Multi Ani – 2018
——————————————————————————————–


Horoscopul lunii decembrie 2015. Afla cum iti va merge de sarbatori

Ziua impodobirii bradului de Craciun

Idei de impodobit bradul de Craciun ( Galerie Foto )

 ——————————————————————————————–

Mesaje, sms-uri, Statusuri de Anul Nou / Revelion 2018

Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
“La Multi Ani!”
Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru tine si familie.
“La Multi Ani!”
Tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze “cerul” senin al vietii!
Fie ca anul care incepe sa ti se astearna in cale, poteca neteda , vegheata de stelute norocoase si ingeri balai!
Iar dorintele tale, toate-toate sa se implineasca, cate una in fiecare zi…!!
La multi ani!
Citeste mai departe ► Mesaje, sms-uri, Statusuri de Anul Nou / Revelion 2018

 ——————————————————————————————–

Mesaje Statusuri si Citate de Sarbatori

Sarbatorile de iarna

 ———————————————————————————————–
        Istoria bradului de Craciun
Impodobirea Pomului de Craciun a patruns din Alsacia in Franta la sfarsitul secolului al XIX-lea, precum si in Tarile de Jos, Spania, Italia, Elvetia. Tot pe la sfarsitul secolului al XIX-lea, aceasta datina se intalneste in …. citeste mai departe despre Istoria bradului de Craciun

        Craciunul, Datini si superstitii
Legenda spune ca Maica Domnului, fiind cuprinsa de durerile nasterii, i-a cerut adapost lui Mos Ajun. Motivand ca este sarac, el a refuzat-o, dar a trimis-o la fratele lui mai mic si mai bogat, Mos Craciun. Ajunsa la casa lui Craciun, Maica Domnului o gaseste acasa pe sotia acestuia, Craciuneasa si ii cere acesteia adapost. Craciuneasa nu a stat mult pe ganduri, insa stiindu-si sotul rau si necredincios, nu o primeste in casa si o trimite sa nasca in grajdul vitelor.

        Despre Colinde | Versuri Colinde
Colindele (sau colindurile) sunt nişte cântece tradiţionale româneşti, anume felicitări (urări) de tip epico-liric, având în general între 20 şi 60 de versuri. Colindele sunt legate de obiceiul colindatului, datină perpetuată din perioada precreştină . Colindele nu trebuie confundate cu cântecele de stea, specifice sărbătorilor creştine de iarnă, şi nici colindatul cu umblatul cu steaua . Colindul Vechi Obicei la romani

         REVELIONUL

Urari de Sarbatori , Mesaje, Sms-uri, de Craciun si Anul Nou