Statusuri pentru mess de Anul Nou 2017 -2018



Sms-uri - Mesaje de Revelion 2018

 - Sunt nerabdator sa petrec inca o data sarbatorile de iarna cu tine. Ma simt ca intr-o poveste, sunt fermecat sa am in preajma mea o fiinta atat de magica intr-o perioada magica a anului. Sa fii tu oare sufletul meu pereche?

- Ma simt ca intr-o poveste… Voi petrece Revelionul langa o persoana magica… Tu esti magia vietii mele!

- N-as putea sa-mi petrec Revelionul nicaieri altundeva decat langa tine. Aceasta este darul pe care mi-l doresc cel mai mult pe lume!

- Abia astept petrecerea de Anul Nou, pentru ca o voi petrece cu tine si acest lucru inseamna foarte mult pentru mine! Si mai stiu ca anul 2017 va fi cu siguranta unul plin de intelegere, dragoste si bucurie pentru noi doi!  citeste mai departe ->  Sms-uri - Mesaje de Revelion 2018

 


Mesaje, sms-uri, Statusuri de Anul Nou / Revelion 2018

 
Căţeluş cu părul creţ să ai jeep-ul în coteţ şi o casă cu piscină, şi Madona ca vecină şi-o lopată pentru bani LA ANUL ŞI LA MULŢI ANI, Sărbători fericite tuturor!!!

La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!


Iti doresc atitea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima



Fie ca noul an sa va aduca multa sanatate, fericire, iubire, pace in sufletele voastre si multe bunatati pe masa!La multi ani!

In noul an ce vine sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca. La multi ani!

Fie ca noul an sa va aduca numai bucurii si impliniri. La Multi Ani!

La Multi Ani si fericire, Liste de id-uri pline!

Mai multe mesaje aici –> La Multi Ani 2018 !!!

Spune-i anului ce vine sa-ti aduca numai bine si mai spune-i sa-ti dea tot ce vrea inima ta, sanatate, fericire si la multi bani, la anu si la multi ani!

Cele rele din anul ce a trecut sa se spele, cele bune din Anul Nou sa se-adune.

Daca te plictisesti de Revelion, esti plictisit tot anul Nou

La multi ani si hai sa petrecem de Revelion. Ce bem ?

Iubit-o, te simt aproape, e revelionul si iti spun ca te iubesc !

Hai la mine de Revelion, sa o facem lata.

La multi ani si nu uita sa te bucuri de viata in Noul An!

Traieste clipa, de Revelion si tot anul

Alte Articole :