La Multi Ani de Sf. Vasile

Sfantul Vasile cel Mare


Prima zi a Anului Nou este patronata de Sfântul Vasile din Cezareea Cappadociei, cunoscut sub numele Vasile cel Mare ( n 330, Cezareea, Cappadocia - † 1 ianuarie 379, Cezareea Cappadocia ) a fost un arhiepiscop din secolul al IV-lea, considerat doctor al Bisericii şi unul din cei patru doctori răsăriteni ai Bisericii, alături de Grigore de Nazianz ( Teologul ) şi Ioan Gură de Aur.

1. De Sf. Vasile, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

2. Iţi doresc pe vânt ce bate, multă, multă sănătate şi pe stele ce lucesc, fericire iţi doresc. La mulţi ani, Vasile!

3. De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Vasile!

4. Cu ocazia sărbătoririi numelui vă transmit un călduros “La Mulţi Ani!”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.
De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Vasile!

5. La mulți ani, plini de fericire și împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta!

6. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sfântul Vasile cât mai frumoasă!

7. La mulți ani cu sănătate,
Să ai belșug, de toate
Bucurii și nestemate
De-acum și pe mai departe.


8. De ziua numelui tău și în orice altă zi îți urez să ai parte de momente speciale, cu bucurii și să rămâi cu multe amintiri plăcute. Să ai o zi excelentă!

9. Cu ocazia zilei onomastice îți urez la mulți ani de Sfântul Vasile!

10. Anul Nou care începe azi să îţi aducă numai bucurii şi împliniri. La mulţi ani Vasile!

11. Te felicit cu ocazia zilei tale de nume, dorindu-ţi multă sănătate şi realizări frumoase. Fie ca magia tuturor clipelor trăite şi cumpăna dintre ani să te găsească mai fericit decât ai fost până acum şi să rămâi aşa, nu pentru un an, nu pentru doi, ci pentru tot restul vieţii. La mulţi ani, Vasile!

12. Să primesti flori de ziua ta… Să înveți de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa-i luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare… La multi ani, Vasilica!

13. De Sf. Vasile fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în braţele ei în acest moment special!

14. Să ştii ce cauţi în viaţă, să ai norocul de a obţine şi de a păstra ceea ce căutai şi să-ţi dai seama când ai găsit… La mulţi ani, Vasile!

15. Multi ani sa ne traiesti, Vasile
In cartea vietii ti se-adune multe file
Si fiecare pagina sa fie plina peste poate
De fericire , de noroc si sanatate.
Tot ce e bun pe lume, Vasilica
Eu iti doresc si fie ca nimica
Sa nu ti-aduca vreodata suparare
Iar fericirea ti se-arate fara amanare.
Multi ani si fericire, Vasilica

Mereu noroc ti-aduca ziulica
Sa-ti puna Domnul mana-n cap
Si bani sa-ti puna in ciorap.
Noi te iubim cu toti, Vasile
La sfinti ti-am pus cateva pile
Sa iti aduca orice implinire
Ti-ai pus in gand si multa fericire.

De ziua ta, Vasile avem un dor
Sa-l prinzi pe Dumnezeu de un picior
Si sa iti daruiasca vrand -nevrand sfintitul
O fericire ce nu-si afla-n veci sfarsitul.

16. Fiecare fulg de nea sa iti aduca multa iubire in suflet, sanatate, admiratia celor dragi si multe dorinte implinite! La Multi Ani Vasile!

17. Sfantul Vasile caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi, sa-ti aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul tau! La multi ani cu impliniri si numai cu momente frumoase in viitor!

18. Sa-ti dea Domnul sanatate, Judecata inteleapta, Viata lunga pamanteasca, Ce doresti sa se-mplineasca!

19. Un gand bun si-o sarutare / Azi la ceas de-aniversare / Sfantul Vasile sa te ocroteasca / Visele sa ti se-mplineasca! / La multi ani!

20. Cu simple cuvinte / Iti urez fierbinte / Multi ani inainte! / Ani cu cer senin si noroc deplin / Ani cu porti deschise / Pentru nenumaratele tale vise! / LA MULTI ANI!

21. Vasile – Hai noroc si voie buna, Sa petrecem impreuna, C-astazi este o zi mare, Si-i motiv de sarbatoare! La multi ani!

22. De ziua ce-ti surade-n prag / Si-i porti frumosul nume / Eu iti doresc tot ce-i mai drag / Si mai frumos pe lume! La multi ani Vasileee!

23. Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani! La Multi Ani!

24. Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca atat ziua de astazi, cat si zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

25. Sper ca sarbatoarea Sfantului Vasile sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes!

Citeste si :





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu