Mesaje, Sms-uri Urari si felicitari de Sf. Andrei – cu ocazia zilei de Sfantul Andrei

Mesaje, Sms-uri Urari si felicitari de Sf. Andrei –  cu ocazia zilei de Sfantul
Andrei * La multi ani, draga Andreea! Sa ai parte de impliniri, iar viata sa iti fie o incantare!
 * La multi ani, Andreea ! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea asa si tu imi luminezi mie viata .Fie-ti viata senina ca rasaritul de soare iar sufletul mereu curat si tanar ca roua de pe flori . Iti doresc o zi de neuitat care sa tina o viata intreaga!
 * Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai noroc si bucurie! La Multi Ani!
 * Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros "LA MULTI ANI"multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti linga cei dragi.
 * Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit si sa ai parte numai de bucurii in viata. La Multi Ani, de Sfantul Andrei!
 * Din mici crengute de brad, din flori si din iubire ti-am impletit un La Multi Ani aducator de Fericire! La multi Ani Andrei/Andreea!
 * Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!
 * Cineva acolo sus te iubeste, dar cineva aici jos tine la tine si mai mult! La multi ani si te iubesc!
 * Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!
 * Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!
 * De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani!
 * E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui ta si de aceea este o zi speciala! La Multi Ani!
 * Este doar inca o Sfanta, dar cea mai frumoasa dintre toate cele sfinte, caci este ziua ta! La multi ani, iubitule/iubito!
 * Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani Andrei!
 * Felicitari dragul meu cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani in cantec de clopotei de bucurie!
 * Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Multa sanatate! La multi ani!
 * Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!
 * Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!
 * Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de bucurii in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!
 * Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Andrei pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.
 * Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zapada, la fel de fericita precum cantecul clopotelului de Craicun si la fel de frumoasa precum o Sarbatorile langa cei dragi.
 * La Multi Ani Andrei si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale!
 * La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!
 * La multi ani! si Sfantul Andrei sa te calauzeasca mereu!
 * Se spune ca iubitii sunt ca luna, iar fratii ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fara luna, dar niciodata fara stele, adica fara tine. La multi ani, fratiorule/iubitule!
 * Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!
 * Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!
 * Sfantul Andrei sa te ocroteasca in fiecare zi, sa iti aduca liniste si pace! La multi ani cu impliniri si momente frumoase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu