Urari de Paste - Hazlii

"E Craciun, este divin! Ne uitam pe geam afara, Mosul prin zapada zboara!... Ni se trage de la vin... Pasti fericit, petrecere frumoasa."

"Ti-a venit?... Iepurasul, ce credeai?"

"Vine stresiunea acum! Hai sa «pastem fericiti», caci suntem deja grabiti! Printre cursuri si notite, foite si fundite, sa-l pazim pe iepuras, poate scapa un cadouas: doi de 10, trei de 9, ca sa ne mearga si noua. Hai sa fiti fericiti, sa aveti tot ce va doriti si sa pasteti multumiti!"

"Un Pasti plin de lumina, fericire, sanatate, $, RON, ROL si ce mai incape (euro, yeni, lire franceze etc)".

"In mare graba si plini de voiosie, iepurasii mancaciosi vin sa va ureze «Pasti fericit!» PS: Pastrati-le si lor putina fripturica!"

"Iepurasi nenumarati/ Sa iti sara buclucas/ Drept pe covoras"

"Paste mielu' fericit/ oul sade inrosit/ de rusine s-a scumpit/ iar iubitul iepuroi/ sa v-aduca euroi/ fericire, sanatate/ si in rest s-aveti de toate!"

"De Sfintele Sarbatori va transmitem cele mai alese ganduri de sanatate, liniste sufleteasca si impliniri!"

"Fie ca Sarbatorile Pascale sa va aduca multa bucurie si clipe minunate alaturi de familie."

"A venit timpul ca speranta, credinta si iubirea sa invie in sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevarul si Viata! Hristos a inviat!"

Felicitari / Urari pentru 8 Martie




Stiu ca nu ti-am aratat mereu ca am apreciat ceea ce ai facut pentru mine. Iti sunt recunoscatoare ca exist – tie iti datorez omul care sunt astazi, datorita tie sunt un om mai bun. Tu m-ai invat sa ma respect si sa respect pe altii, tu esti cea care m-a invatat sa fiu toleranta, tu esti cea care m-a ascultat intotdeauna si care a fost alturi de mine mereu.

Iti sunt recunoscatoare pentru faptul ca m-ai iubit neconditionat si ca ai avut grija de mine toata viata, iti sunt recunoscatoare pentru ca iti pasa de viata mea, pentru ca ai mereu o vorba buna pentru mine cand lucrurile merg rau. Iti urez o zi plina de voie buna si sper ca dragostea mea sa iti umple viata la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea.

Ziua de 8 Martie imi ofera prilejul potrivit pentru a-ti spune cat de mult insemni pentru mine. Vreau sa-ti multumesc pentru tot ceea ce am invatat de la tine: cum sa daruiesc neconditionat, cum sa am increde in mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fara a cere nimic in schimb, tu esti cea care mi-a oferit sprijin si incurajari cand aveam nevoie, tu ai fost mereu alaturi de mine cand viata parea impotriva mea.Te iubesc, mamica mea...

Urari de 8 Martie pentru profesoare


Nu exista prilej mai minunat de daruire decat sa poti da zi de zi ce ai mai bun din tine. Sa poti sa inveti cu intelepciune si rabdare pe cel ce a venit la tine. Pentru calauzirea pasilor pe drumul vietii si stiintei, pentru invatarea si cunostintele daruite. Va multumim cu respect, doamna Profesoara! La multi ani!!! 

Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere și frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteți atât de drag pentru fiecare dintre noi. 8 MARTIE  fericit.

Doamna profesoară sa aveți parte de toată căldura omenirii, un ocean de sănătate și toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet de 8 Martie!

Urari de 8 Martie pentru colege



De 8 martie iti uram o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri! 


Un gand curat si senin ca primavara pentru vesnicia ei! 


Primavara… anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca! 


Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos. 


Viata, arta, chiar si energia se declina la feminin. Ideea, ca si lupta si painea sunt tot femei. Privind femeile, sfarsesti a crede in mitul cu supraoamenii in care fiecare din ele valoreaza cat doi barbati. Ambitioase, dinamice, cu placerea muncii, emotive si eficace, fac ca interventia lor sa fie mai intuitiva, mai psihologica, benefica....

Urari de 8 Martie pentru iubite



Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani! 


Cand ma uit afara, vad doar vant si ploi. Cand ma uit la cer, e mereu innorat si cenusiu. Dar cand ma uit la tine stiu ca va veni timp frumos, pentru ca tu esti soarele si primavara mea. 


Iti doresc ca aceste zile de primavara si rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat... te iubesc! 


Fluturele meu.... Frumusetea, ca si zborul si iubirea, de cenusa-si leaga firea.
De-i stergi fluturelui praful, nici o vraja, nici o boare, nu-l vor face sa mai zboare.
Tu esti fluturele meu si promit ca niciodata nu voi sterge praful dragostei de pe aripile tale. 


Daca vezi ca soarele-ti rade prin par, daca simti miros de ghiocei, daca auzi ciripit de pasarele, atunci inseamna ca traiesti o noua primavara... 

Urari de 8 Martie pentru sotii


Iti urez o zi a femeii in care sa te bucuri de fiecare raza de soare si de fiecare pata de verdeata si... de dragostea mea neconditionata. 


Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii. 


Odata cu venirea primaverii, ai venit tu... a rasarit primul ghiocel si cu el dragostea mea pentru tine... ti-am daruit un buchet de flori si tu mi-ai daruit dragostea ta... si de atunci in sufletul meu e intotdeauna primavara... pentru ca acolo esti tu... tu esti primavara sufletului meu. Te iubesc.


Astazi iti doresc sa primesti atatea flori incat sa-ti faci gradina. Atatea felicitari incat sa ai vorbe bune pentru tot anul... Atata dragoste incat chiar daca ai da inapoi la fiecare, tot ti-ar mai ramane...

Urari de 8 martie pentru mame


Prima data cand am deschis ochii, te-am vazut pe tine MAMA. Acum ca m-ai crescut sunt fericita ca mi-ai dat viata si vreau sa iti multumesc! Te iubesc si iti urez un sincer LA MULTI ANI, MAMA!!!

Poate ca pentru lume tu esti numai o persoana, dar pentru anumite persoane tu esti intreaga lume!

Tu, mamico draga, ne indrumi pasii si ne sprijini sa mergem pe drumul drept. Noi iti multumim si te iubim. La multi ani!

Ultima ninsoare-ncarca merii
Dar curand ei plini vor fi de floare!
Martie, mamico, sarbatoare!
Sarbatoarea ta si-a primaverii!

Mama este fiinta aleasa de Dumnezeu pentru a-i fi reprezentanta pe pamant.

Mami, te iubesc, pentru mine esti unica, esti primavara mea insorita!

Precum sunt florile gingase, soarele luminos, apele limpezi si izvoarele cristaline, asa sa fii tu, mamica draga, buna, inteleapta si frumoasa! La Multi Ani!

Mama - cel dintai cuvant, cel mai dulce zambet, cel mai sincer suflet, cel din urma vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mandra floare, cea mai scumpa carte.
Mama - lacrima tarzie, vesnica icoana, inger de-naltare, candela aprinsa! Candela a vietii, care nu se stinge, care lumineaza si pe veci vegheaza!

Mesaje si Statusuri de Martisor ( 1 Martie )

De 1 martie iti daruiesc toata dragostea mea, tot ce pot sa iti ofer, inclusiv inima mea care bate pentru tine din prima zi cand te-am vazut. Primeste-le in dar...

Din fire de matase fine  / Cu gand curat, cu dragoste ,
Ti-am impletit un martisor / Ca sa-l porti de 1 Martie! 


In acesta zi de primavara
priveste inapoi cu nostalgie
aminteste-ti iubirea de odinioara
si retraieste-o cu bucurie
azi daruieste-i o frumoasa floare
celei ce te iubeste cu ardoare
sopteste-i tandru ca te-ai intors