Urari de Paste - Hazlii

"E Craciun, este divin! Ne uitam pe geam afara, Mosul prin zapada zboara!... Ni se trage de la vin... Pasti fericit, petrecere frumoasa."

"Ti-a venit?... Iepurasul, ce credeai?"

"Vine stresiunea acum! Hai sa «pastem fericiti», caci suntem deja grabiti! Printre cursuri si notite, foite si fundite, sa-l pazim pe iepuras, poate scapa un cadouas: doi de 10, trei de 9, ca sa ne mearga si noua. Hai sa fiti fericiti, sa aveti tot ce va doriti si sa pasteti multumiti!"

"Un Pasti plin de lumina, fericire, sanatate, $, RON, ROL si ce mai incape (euro, yeni, lire franceze etc)".

"In mare graba si plini de voiosie, iepurasii mancaciosi vin sa va ureze «Pasti fericit!» PS: Pastrati-le si lor putina fripturica!"

"Iepurasi nenumarati/ Sa iti sara buclucas/ Drept pe covoras"

"Paste mielu' fericit/ oul sade inrosit/ de rusine s-a scumpit/ iar iubitul iepuroi/ sa v-aduca euroi/ fericire, sanatate/ si in rest s-aveti de toate!"

"De Sfintele Sarbatori va transmitem cele mai alese ganduri de sanatate, liniste sufleteasca si impliniri!"

"Fie ca Sarbatorile Pascale sa va aduca multa bucurie si clipe minunate alaturi de familie."

"A venit timpul ca speranta, credinta si iubirea sa invie in sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevarul si Viata! Hristos a inviat!"


"Doresc ca in acest an Hristos sa invie in inimile si viata voastra... Sa va dea pace, bucurie si «tarie» ca sa spuneti si altora ca Hristos a inviat!!"

"Iepurasul mustacios e de paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete. Pasca, oua inrosite, cozonacu, mielul fript si un PASTE FERICIT!!! "


- Un iepuras tare dragalas…a iesit in cale…cu viteza mare…si-ti ureaza neincetat.. .sa ai Paste Minunat…si Hristos a Inviat !
- Doi iepurasi, ca doi copilasi, au fugit peste imas si aduc in fuga lor vestea buna tuturor, ca HRISTOS A INVIAT, sa ne ierte de pacat, iar noi de EL de vom asculta, sus in cer cu EL vom sta, si-om zbura pe-a LUI aripa, ca sa nu ne fie frica. Amin!
- Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonac, mielul fript si un Paste Fericit!
- Un iepuras cu botic alb…A venit la voi in prag…Sa va aduca un ou rosu…Care sa va umple cosul…Ciocniti?.. HRISTOS A INVIAT!
- Paste, mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate.
- In noaptea Invierii,cand clopotele bat din suflet noi va spunem: HRISTOS A INVIAT!!
- Un gand curat
, un miel impanat, un ou inrosit, cozonac indulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS VA INVIA!
- Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari! Paste Fericit si Hristos A Inviat!
- Cu ocazia Sfintelor sarbatori pascale va doresc numai bine, fericire, un iepuras cat mai gustos si un an cat mai frumos. Paste fericit!
- Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui mielusel, colorata ca un ou de Paste si luminoasa ca Ziua Invierii…HRISTOS A INVIAT!
- Un iepuras alb de pasti a adus si la cei saraci cate un ousor de pasti pentru ca spiritul acestei sarbatori sai cuprinda pe toti din voia celui care s-a rastignit si a murit pentru noi si a inviat a treia
zi dupa scriptura!!
- Acum, cand Harul e iar cu noi…Si ingeri peste fiecare casa…Iisuse Te Rugam Sa Vii…Sa Stai cu noi la masa.
- Pe salcii verzi si flori de mar…Iisus Sa-ti intre-n casa…Sa-ti lase-n inima si-n gand…LUMINA PRETIOASA!
- Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari
. Paste Fericit!
- Anul acesta iepurasul sa vina la tine incarcat cu bunatati si sa nu uite sa iti dea si plicul cu cei o suta de pupici de la mine. Paste Fericit!
- M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin in dilema! Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta, dar parca tu nu ai gradina… sa vin pe balcon? Astept raspuns!
- Primeste de la Iepuras un gand bun si multa sanatate
!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu