mesaje si urari de Craciun

 mesaje si urari de Craciun
* Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie.
Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa!
Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet!
Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi!
Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!
* Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatare, belsug si fericire!
* Fie ca sfintele sarbatori de iarna sa va aduca numai bucurii in suflet, sa reusim sa descoperim cu totii adevaratul sens al Craciunului!
* Craciunul e credinta,
Craciunul e speranta,
Craciunul e puterea de a darui si de a primi dragoste!
Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!
* Inconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Craciunului te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va intoarce inzecit. Sarbatori Fericite!
* Din lumina sarbatoririi Nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor!
* De Sfintele Sarbatori iti doresc sa ai parte de tot ce ai si mai vrei, de tot ce nu ai si iti doresti, de tot ce iti lipseste si nu stii! Primeste lumina in adancul sufletului tau si lasa bucuria sa iasa la suprafata! La multi ani!
* Iti doresc sa ai parte de un Mos cat mai darnic si sa gasesti sub brad cel mai frumos cadou! O seara minunata cu colinde si clopotei!…
* Sub cetina din brad, in casa,
Un dar, o mica bucurie.
Si chiar de nu va fi sa fie,
Nu te intrista,
Primeste aceste ganduri,
Ca dar din partea mea !
* Fie ca un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara Sfanta de Craciun.
* Odata cu sfintele colinde sa-ti intre in casa si in suflet pacea sfanta si forta de a fi mereu invingator!
* In murumurul tainic al colindelor de Craciun sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire. La Multi Ani!
* A venit Craciunul… zambeste, viseaza, pune-ti dorinte, e vremea sa credem in magia zilelor de sarbatoare! Craciun Fericit!
* Scoala gazda la fereastra
Ca sa-ti dam lumina noastra!
Si-un colac de grau frumos
Ca si fata lui Hristos!
Si aprinde o lumanare
Si o pune la icoane
Ca sa lumineze-n casa!
Sa ne pui colac pe masa!
C-asa-i legea la romani
Sa dai colac de Craciun.
Pe fata colacului
Este poarta raiului!
CRACIUN FERICIT!!!
mai multe aici ->  Urari de Sarbatori , Mesaje, Sms-uri, Statusuri de Craciun si Anul Nou

* Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti.
* E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul dumneavoastra. CRACIUN FERICIT!
* Se zvoneste ca pe seara
Cineva o sa apara
Pe furis si fara ton
Pe fereastra sau pe horn
Vine, vine Mos Craciun
Sa vesteasca un an bun.
Craciun fericit!
* Craciunul sa aduca in inimile noastre, ale tuturor, pace, bucurie si …multa dragoste!
* Chiar daca traditionalul si neuitatul Mos este uneori zgarcit sau neputiincios, prea darnic sau uneori absent, in seara de Craciun, cand il voi intalni la randul meu, eu am sa il rog sa iti umple inima cu o mica bucurie si din partea mea, iar de nu ai sa ma vezi sezand in dreapta Mosului, sa stii ca sub bradutul meu am asezat si pentru tine un gand curat, o urare si o rugaminte. Mosul o sa ti le aduca… indiferent unde te afli.
* Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa-si reverse harul asupra ta si a celor dragi, sa-ti aduca linistea inimii si a mintii si sa-ti sporeasca sanatatea si belsugul, sa-ti implineasca gandurile si sperantele LA MULTI ANI !
* Colind Curat,
Brad Luminat,
Mos Bogat,
Craciun Luminat,
Gand Implinit,
An Nou Fericit!
La Multi Ani!
* Fie ca sarbatorile sa aduca cu ele amintiri calde, un mic zambet si multa dragoste. Cele mai calde urari si multi pupici!
* Acum, cand colindele se nasc din sentimente curate, deschide fereastra sufletului, sa patrunda urarile mele si sa se aseze cuminti sub brad… Sa fii sanatos, fericit si iubit, iar zilele ce vor urma sa fie cu adevarat Magice pentru tine!
* Pe la colturi unii spun ca exista MOS CRACIUN, ca i-ai scris si c-o sa vina sa-ti aduca-n pumni lumina, langa brad si langa foc sa-ti aduca mult noroc!
* Bradul e impodobit,
Mosul inca n-a sosit,
Incepeti sa colindati,
Si pe el sa-l asteptati.
Va veni la fiecare,
Cu cadouri si-o urare:
Un Craciun plin de iubire,
Sanatate, fericire,
Mult noroc si impliniri
Si ani plini de bucurii.
* Primiti in dar un troian de fericire si-un noian de bucurii, iar fulgii succesului sa va presare calea. Fie ca anul ce vine sa va implineasca toate sperantele si Craciunul sa va aduca sanatate si noroc.
* In prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, iti doresc sa ai parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa te bucuri si sa astepti cu nerabdare anul ce vine, un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. Sarbatori fericite!
* De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.
* Acum cand timpul sta sa-si împarta trupul intre vechi si nou, cand colindul isi pregateste cu emotie armoniile, cand magii strabat distantele pentru clipa cea de taina; Acum, dupa Sfanta porunca a datinii strabune, iti incredintez gandurile frumoase de calde urari de fericire, sanatate, belsug şi impliniri. Un Craciun frumos alaturi de cei dragi!
* Sa ne-adune bun cu bun,
Sfanta seara de Craciun.
Ca-i mai Sfanta decat toate,
La multi ani cu sanatate!
* Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi!
* Cu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc sa aveti in toate, la multi ani cu sanatate!
* Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an!
* Vreau ca aceste sarbatori sa-ti aduca indeplinirea tuturor dorintelor si iti doresc o vacanta plina de pace si liniste si mai ales multa ninsoare. Sarbatori fericite!
* Mos Craciun bate la usa,
Scoate mana din manusa,
Si va da din palma lui
Darurile cerului,
Langa brad si langa foc,
Sa va umple de noroc!
* Dulce amagire, zile rupte parca dintr-o povestire, o lume inundata in alb stralucitor, fulgi ce cad incet din rasul unui nor, pe geamul inghetat, pictura cristalina, tablou de flori de gheata cu stralucire fina, e frig dar ce frumos, ne incalzim auzul cu un colind voios, in suflete caldura, in jur o frumusete, in clinchete de sanii ce parca azi danseaza in ritmuri prea razlete, sunt fulgi ce-n zborul lor mai parasesc un nor. E peisaj mirific, e un miros de iarna, ce-asteapta o sarbatoare cu brad impodobit, e un Craciun ce vine cu daruri de-mpartit, iar noi datori ramanem, in schimb sa il primim in liniste si pace, iubire sa-mpartim !
* Un batranel cu chip drag
A aparut la tine in prag,
Sa nu-l gonesti ,e Mos Craciun
Si iti aduce un an mai bun !
Sfanta seara de Craciun,
Langa brad si langa foc
Sa va umple de noroc !
* Daca as putea, as aduna lumina din toti brazii, as mai pune un strop din albul fulgilor de nea, as mai lua stelute argintii si, toate stranse intr-un glob rosu, ti le-as trimite tie ca sa stii cat de mult te iubesc si cand ai deschide darul, ai sa stii ca e Craciunul si e asa cum doar noi stim sa il primim de atatia ani.
* Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta. Craciun Fericit!
* Sa va fie casa, casa
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu-n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine.
* Sarbatoarea in spiritul sfant al Craciunului, este cand bunatatea noastra ne va patrunde-n gand, cand vom putea pleca privirea spre cei infrigurati si-i vom simti aproape, ii vom trata drept frati ! Cand celor mult prea singuri, de semeni parasiti, sa le-aratam un gest ca totusi sunt iubiti ! Si-atunci e sarbatoare si nimeni nu-i uitat, e un Craciun cu soare in stil adevarat !
* Am trimis mosul la tine,
Sa aduca de la mine,
Sanatate,spor la toate,
Multumiri si impliniri,
Ceva bani si LA MULTI ANI!
CRACIUN FERICIT!
* Intr-o zi cand voi privi pe fereastra si nu voi mai vedea rautate, tristete si egoism voi lua un brad il voi impodobi cu stele si acea zi va fi Craciunul. Craciun fericit si fie ca Pruncul Sfant Iisus sa va coboare in suflete si sa va aduca liniste si pace!
* Miros de brad, parfum de flori, bat la geam colindatori, clipesc pe cer mii de culori, acum si-n anii urmatori!
* De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri!
* Mos Craciun soseste dragul
Bate-n usa cu toiagul
Ia sariti care-i mai mare
Luati-i sacul din spinare
Nu stiu mare-s sau sunt mic
Nu-i ca mine alt voinic
Sar in cale-i bucuros
Si-l ajut sa-l puna jos.
* Ìn prag d sarbatoare cand Magii vor vesti Nasterea Domnului, sufletele noastre se vor umple d bucurie si atunci vom putea ura si noi celor dragi CRACIUN FERICIT si multe ìmpliniri!
* Bradulet, bradut dragut
Ninge peste tine,
Haide, hai in casa mea,
Unde-i cald si bine.
Pom de iarn-am sa te fac
O…ce bucurie,
Cu beteala am sa te imbrac
Si stelute o mie.
altele :
Statusuri, sms-uri, mesaje, urari de Craciun
Urari de Craciun si Anul Nou in italiana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu