Urari de La Multi Ani pentru Revelion


Anul care vine sa iti aduca speranta unui nou inceput, energia necesara pentru a-ti implini toate obiectivele, intelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ti le ofera si pe acel cineva care sa te faca sa zambesti. La Multi Ani !

Mult belsug si sanatate, sa-ti ofere Noul An 2017 ! Multa dragoste in viata si s-aduni ban dupa ban, si succes dupa succes!


Eu iti daruiesc de Anul Nou, doar Sentimente drept cadou! La multi ani!

In fiecare picatura a sampaniei pe care o bei in cinstea noului an sunt urarile mele de bine, pline de cele mai frumoase si calduroase ganduri! Un an minunat!

Vine un uragan de fericire, dragoste si liniste cu urarea ca anul 2017 sa-ti aduca toate aceste lucruri.

Iubita mea, viata mea ar fi goala fara tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!

In 2017 o sa ii cer lui Dumnezeu sa-ti dea sanatate, dar ca sa iti umplu sufletul cu dragoste, o sa ma ocup personal. Un An Nou fericit!

Urari de Anul Nou in Italiana – Buon Anno

Urari de Anul Nou in Italiana – Buon Anno

    • Auguri di un meraviglioso 2017! Che sia costellato di momenti felici e di soddisfazioni, come gli astri di un cielo stellato, e attraversato da qualche stella cadente per esaudire i tuoi desideri! Auguri!
    • Felice Anno Nuovo per tutti ! con la speranza che il Nuovo Anno porti su tutta la Terra la pace, la bonta e la sernita soprattutto a coloro che soffrono per le avversita che ogni giorno incontrano lungo il loro sentiero.
    • Salve! Sono il Signor Nuovo Anno , il mio arrivo era programmato da tempo, sono stato trattenuto perché mi educassero in modo perfetto, adesso per te saro semplicemente mitico! Tre… due… uno… BOOM! Altro che anno nuovo, qui di nuovo c’e che mi e scoppiato l’amore per te!
    • Anche questo anno sta per finire… speriamo che porti via con se tutti i mali per lasciare al Nuovo Anno tanto amore e infiniti sorrisi di felicita…

    Cele mai frumoase Urari de Anul Nou 2018

    Cele mai frumoase Urari de Anul Nou 2018 

     

    Inca un an a mai trecut, a lasat in urma amintiri si realizari ! Noul An de Bate la usa asa ca noi ne-am gandit sa-l primim cu cele mai frumoase urari ! La Multi Ani 2018 !!!

    • Gandeste-te la trecerea dintre ani ca la o poarta. Poti sa treci prin aceasta poarta in noul an si sa iei cu tine numai lucrurile bune si apoi sa inchizi poarta in urma ta, astfel incat grijile si supararile sa nu te poata urma. La multi ani 2018!
    • Anunt !  ma ofer disponibil fetelorpentru fanteziile lor  pentru anul nou. Oferta valabila doar in noaptea de 31 Decembrie 2017 – 1 Ianuarie 2018!
    • Descopera, invata cu adevarat sa crezi in frumos, traieste sentimentul de impreuna, alaturi de cei dragi. La multi Ani !!!
    • Traieste un adevarat pastel de iarna, cu valuri de ninsoare. Asculta-ti vocea sufletului, alunga frigul din el, fii deasupra linistei creata de dansul fulgilor de nea. Sarbatori fericite si un An Nou de poveste!
    • Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere!

    Mesaje amuzante de Craciun

    Mesaje amuzante de Craciun



    1. Ho ho ho… Ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, An Nou de invidiat, sanatate, La Multi Ani (si-o caruta de bani)!!! :)
    2. De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris Mosului ca te vreau pe tine de Craciun! :)
    3. <[:{) Ho! Ho! Ho! Craciun Fericit!