La Multi Ani de Sfantul Ion

La Multi Ani Ioan / Ion / Ioana !!!

 

Nu cred ca exista persoana  care sa nu cunoasca pe cineva cu numele de Ioan,  Ion,  Ionut sau Ionel … asa  ca va stam la dispozitie cu niste ideei de Urari  sa-i trimiti un sms cu La Multi Ani :)

Top articol : Legenda Sfântului Valentin | Best Love Messages |  Frasi per San Valentino
  • Mesajul meu de Sfantul Ion este sincer si iti doresc ca in viata toate necazurile sa le invingi, se aude prin vecini ca vrei sa te angajezi la pompieri pentru ca bei de stingi…
  • E Sfantul Ion, au trecut sarbatorile si am uitat de sarmale..La Multi Ani Ioana si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale
  • Desi azi de Sfantul Ion ai primit multe mesaje cu urari care mai de care tot al meu e cel mai tare pentru ca in aceasta lume gri esti singura pata de culoare, in aceasta iarna grea esti singura raza de soare, pe campia vietii mele esti cea mai frumoasa floare…
  • Domnul sa-ti dea de toate Bucurie, sanatate. Viata sa-ti fie plina De belsug si de lumina, Noroc bun si La Multi Ani !!!

Citate celebre patriotice

Citate Celebre despre Patrie | Maxime | Cugetari


  •     Fiecare om are o patrie, restul sunt tari. Octavian Paler
  •     Patriot, cineva pentru care interesele unei parti par superioare fata de cele ale intregului, pacalitul politicienilor si unealta cuceritorilor. Ambrose Bierce
  •     Nu invidia piatra, nici ea nu e vesnica, si pe deasupra mai e si rece. Valeriu Butulescu
  •     Acest noroi nu mi-e indiferent, el tine de pamantul patriei mele. Valeriu Butulescu
  •     Nu ma puteti exila, patria mea este acest fir de praf, numit pamant. Valeriu Butulescu
  •     Daca arborii isi schimba uneori patria, de vina sunt numai frontierele. Valeriu Butulescu
  • Reactiunea nu dezarmeaza in nici o imprejurare, ea exploateaza pana si durerile patriei. Spiru Haret
  • Romania este patria noastra si a tuturor romanilor. E Romania celor de demult si-a celor de mai apoi. E patria celor disparuti si a celor ce va sa vie. Barbu Stefanescu Delavrancea

Sms-uri de Craciun pentru persoana iubita

De craciun pentru iubirea ta !

1. De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris mosului ca te vreau pe tine de Craciun!
2. Mos Craciun mi-a promis ca-mi va aduce anul acesta ceva frumos si nostim daca voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte baiat din lume si acu te voi avea in sfarsit!
3. Sa ne pierdem printre globuri si beteala, sa alergam prin ninsoare ca niste copii, sa ne ingropam in cadouri si sa ne iubim ca doi nebuni … de Sarbatori!
4. Abia astept anul ce incepe pentru a-l putea petrece alaturi de tine.
Iti urez cele mai fericite sarbatori!
5. De fapt tu aduci magie in fiecare clipa vietii mele.
Nu sper, pentru ca stiu ca anul 2010 va fi unul plin de intelegere, dragoste si bucurie intre noi.
6. Sunt nerabdator sa petrec inca o data sarbatorile de iarna cu tine. Ma simt ca intr-o poveste, sunt fermecat sa am in preajma mea o fiinta atat de magica intr-o perioada magica a anului.
7. In perioada asta a anului vreau sa-ti spun ca singura magie pe care o simt nu e cea a Craciunului, ci magia ta… Te iubesc si vreu sa-mi petrec toate zilele de Craciun cu tine!

Mesaje de Sf.Andrei

Si pentru ca de 30 noiembrie este Sfantul Andrei, iata cateva mesaje pentru sarbatoriti:

  • La Multi Ani Andreea/Andrei! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea, asa si tu imi luminezi mie viata. Fie-ti viata senina ca rasaritul de soare iar sufletul sa-ti fie curat si tanar ca roua de pe flori. Iti urez o zi de neuitat, care sa tina o viata intreaga. La Multi Ani!
  • Cu ocazia sarbatoririi numelui, din partea mea primesti un calduros LA MULTI ANI, sa ai parte de multa sanatate, multe realizari si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi.
  • La multi ani, draga Andreea! Sa ai parte de impliniri, iar viata sa iti fie o incantare!
  • Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros „LA MULTI ANI”multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti linga cei dragi.

Urari de Craciun pentru parinti

Urari de Craciun pentru parinti

                              „Mi-ai facut Craciunul plin de basme si ai incercat sa-mi intretii o lume vazuta doar prin ochii mei de copil intrebator! Tu esti fiinta care mi-ai aratat ce-i fantezia ninsorii si m-ai plimbat pe meleagurile povestilor pline de eroi. Pentru asta meriti cel mai luminos „Craciun fericit” si sa nu uiti nici o clipa, ca, in ciuda distantei noi vom fi mereu aproape – mama si copil!”

„Hai sa ne distram anul acesta de Craciun impreuna, asa cum o faceam odata, in jurul bradului ce astepta sa fie impodobit, iar eu ca un copil neastamparat, ve domin cu intrebari‚ cand vine Mos Craciun? Oare-i departe’, si amandoi ma luati in brate si-mi spuneati inca o poveste. Pentru clipele acelea minunate, voi incerca din rasputeri sa nu ma simtiti departe! Craciun fericit!”

„Parintii mei sunt ca niste zmei, ei cauta cadouri pentru anii tai si le aduc de undeva departe, pline de vise desarte! Sau nu! Ei se gandesc ce simti cand visu-ti implinesc! Si un Craciun plin de lumina poti sa le daruiesti cu-a ta prezenta senina! Iar din acest motiv, gandurile mi le-am pus pe tava, sa stiti si voi cat mi-e familia de draga! Craciun fericit si plin de lumina, e tot ce vreau pentru voi, e o speranta sublima”